Medlem af Den Danske Landinspektørforening

Over 50 års erfaring i branchen​

Medlem​ af Praktisterende Landinspektørers Forening​​​

​UDSTYKNING AF GRUND OG HJÆLP TIL SKELFORRETNING

Velkommen til Landinspektørfirmaet Hyldegaard. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for skelforretning i forbindelse med fx udstykning af grund. Hvis du er i tvivl om, hvor skellet er på din grund, så er vi derfor den oplagte samarbejdspartner at trække på. Vi servicerer primært kunder fra Allerød, Høje Taastrup, København og omegn, men vi står til rådighed over hele Sjælland.

Skel er betegnelsen af grænsen mellem ejendomme, og det bruges bl.a. i forbindelse med udstykning af grund. Et korrekt skel sikrer dig, at du får det areal, du er berettiget til, og gør det desuden nemmere at udnytte pladsen bedst muligt. Proceduren vedr. afsætning af skel kaldes skelforretning.

Landinspektør med mange års erfaring

Vi er en kompetent virksomhed, som har eksisteret i mere end 57 år. Derfor har vi løst mange forskellige opgaver hos glade og tilfredse kunder, og vi står ligeledes klar til at hjælpe dig med enhver opgave inden for udstykning af grund og skelforretning. Vi arbejder med et fokus på at viderebringe stolte traditioner, som sikrer alle kunder en stor nøjagtighed samt en høj kvalitet på alt vores arbejde.

Hos Landinspektørfirmaet Hyldegaard på Sjælland tilbyder vi dig lige netop dette. Hos vores os er du garanteret professionelle løsninger til fornuftige priser hver gang.

Vi udfører både udstykning af grund og skelforretning

Er det gamle skelrør forsvundet, eller er der uenighed om, hvor skellet skal være, så kontakt os og få råd om, hvorledes dit problem løses bedst muligt. Vi er vant til at løse diverse opgaver inden for afsætning af skel, og vi sikrer, at løsningen overholder alle krav og lovgivninger på området.

Vi foretager desuden udstykning af ejendomme, uanset om det drejer sig om at fraskille en grund i baghaven eller udstykning af mange parceller i nye, store boligområder. Vi kan med andre ord varetage både simple og mere komplicerede opgaver, og derfor bør du aldrig tøve med at kontakte vores firma for professionel hjælp.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtigende snak om, hvordan opgaven løses mest hensigtsmæssigt, og hvad du skal være opmærksom på ved den pågældende opgave. Vi har altid en masse gode råd i ærmet, som vi glædeligt deler ud af, så din opgave kan blive løst bedst muligt.

Sammenlægning af flere ejendomme klarer landinspektøren også

Ønsker du at foretage en sammenlægning af flere ejendomme til én, så skal dette gøres officielt. Du skal f.eks. lave en arealoverførsel, som indbefatter en flytning af skellet mellem to ejendomme og overførsel af areal fra en ejendom til en anden. Dette kan være en lidt kompliceret proces, som kræver en stor nøjagtighed, og derfor kan du med fordel søge professionel hjælp.

Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe med diverse opgaver inden for udstykning af grund. Vi klarer alle opgaverne for dig hurtigt og sikkert, så du ikke selv skal stå for f.eks. arealoverførsel. Hvis du har brug for professionel hjælp på området, så er vi de rigtige at kontakte og vil desuden rådgive og vejlede dig hvis du har brug for dette.​

Vi garanterer gode løsninger på skelforretning

Vi har en mangeårig erfaring at trække på i vores arbejde, hvilket gør os i stand til at udføre mange forskellige løsninger. Derudover bruger vi denne viden til at vurdere, hvordan en given opgave løses bedst muligt. I den forbindelse fokuserer vi naturligvis på, at den både skal tilpasses kundens individuelle behov, men at den også skal overholde alle regler og love på området.

Vi er medlem af både Den Danske Landinspektørforening og Praktiserende Landinspektørers Forening, hvilket er din garanti for, at vores arbejde er korrekt og ordentligt udført. Du kan med andre ord trygt lade os være din næste samarbejdspartner, hvis du ønsker professionelle løsninger af høj kvalitet.

Vi sørger altid for at sætte den individuelle kundes ønsker og behov i centrum for arbejdet. Derved sikrer vi nemlig, at resultatet bliver lige som kunden ønsker det. Vi sætter altid god tid af til hver enkelt kunde, så vi kan forventningsafstemme og blive godt informeret om den pågældende opgave, inden vi går i gang.

Kontakt os og hør mere om udstykning af grund og ejendom

Skal vi hjælpe dig med udstykning af grund og ejendom eller en kompliceret skelforretning, så du er sikker på, at alle gældende regler er overholdt? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få uforpligtende og indledende rådgivning omkring udstykning af ejendomme, skel, arealoverførsel og lignende.

Vi rykker ud til alle kunder over hele Sjælland, hvor vi sikrer en professionel løsning af høj kvalitet.

Du kan enten ringe til os på telefon 48 17 31 70, eller du kan skrive til vores e-mail post@hyldegaard.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med lige netop din opgave.

Kontakt

Landinspektørfirmaet Hyldegaard​

​CVR: 43294148

Gydevang 12, 3450 Allerød

Erik Husfeldts Vej 9, 2630 Taastrup

 

Telefon: 48 17 31 70

E-mail: post@hyldegaard.dk

Rådgivning​

Har du brug for hjælp eller har spørgsmål til vores ydelser? ​Vi yder gerne uforpligtende indledende rådgivning.

Ønsker du et tilbud??

Ring i dag!

+45 48 17 31 70