Ring mig op

​Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Over 57 års erfaring   Medlem af Den Danske Landinspektørforening   Medlem​ af Praktisterende Landinspektørers Forening​

Maskinstyring til entreprenørmaskiner

Hos Landinspektørfirmaet Hyldegaard I/S på Sjælland tilbyder vi rådgivning og levering af data til maskinstyring af entreprenørmaskiner, og vi leverer til alle gængse systemer hos kunder i København og omegn via vores kontorer i Allerød og Høje Taastrup.

GPS til maskinstyring

Du kan bruge maskinstyring til entreprenørmaskiner såsom dozere, gradere og gravemaskiner. Maskinstyring erstatter store dele af traditionel afsætning, som ofte er meget tidskrævende. 

Ved Maskinstyring opnås bedre overblik over projektet og øjeblikkelig adgang til data. Anvendes maskinstyring har vi mulighed for at uploade opdaterede tegninger direkte til gravemaskinen indenfor kort tid. Maskinstyring er tidsbesparende, nøjagtig og sikrer en høj produktivitet.

Ved maskinstyring navigeres primært med GPS, men kan også styres med Totalstation, hvor GPS-systemet ikke virker på grund af lav satellitdækning. Maskinstyring kan man med andre ord ske via både GPS og Totalstation.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om maskinstyring via GPS og Totalstation, og vi tager gerne en snak om, hvordan det kan hjælpe jer i jeres daglige arbejde - uanset om det er i Allerød, Høje Taastrup, København eller et andet sted på Sjælland.

Du kan ringe til os på telefon: 48 17 31 70 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail: post@hyldegaard.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Telefon: 48 17 31 70

E-mail: post@hyldegaard.dk

CVR: 36230622

Rådgivning

Vi yder gerne en uforpligtende indledende rådgivning

Ønsker du tilbud?

Landinspektørfirmaet Hyldegaard I/S

Telefon: 48 17 31 70

Besøg vores Facebook